45 graden en blauw

Een prachtige kroonluchter gevonden, een chandelier tussen design en kunst. Sleutelwoorden: 45 graden en blauw. Ontworpen in opdracht van modemerk Vionnet.

45 * Blue Chandelier is ontworpen door Nacho Carbonell. Ter gelegenheid van Salone del Mobile 2013 werd hem gevraagd een nieuw werk te ontwikkelen voor Palazzio Valsecchi. Met deze sleutelwoorden: 45 graden en blauw creëerde de designer een grote kroonluchter om meer licht in de palazzio te brengen. Een metalen structuur waar 45 graden buizen van siliconen aan hangen met LED verlichting.

Sensationeel, slank, flatterend, sprekend tot de verbeelding en bijna mode. Door de natuurlijke hang van de buizen wordt eenvoud, comfort en beweging gesuggereerd. Een creatie vanuit fictie, een fantasie-element, een chandelier waarmee je kunt ontsnappen aan het dagelijks leven.

De ontwerper ziet graag objecten als levende organismen. Verbeeldt je dat ze tot leven komen en je kunnen verrassen met hun gedrag. Handgemaakt met een persoonlijke touch. Unieke materialen en toepassingen, dat streeft Nacho Carbonell na.

Style by Meg, Marlies

Photocredit: Tatiana Uzlova

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #interieur #interiordesign #interiordecor #interieurstyling #styling #interieurinspiratie #lampen #weekendvibe #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functioneel #extravagant #chandelier #art #45degrees #blue #nachocarbonell #sensation #imagination #sleek #flattering #tubes #naturalshape #expression #comfortable #livingorganism #surprise

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.