Bananen

Hoe haute couture, traditionele hoedenmaker en bananen vezels inspireert tot Anders Light. Hanglamp Anders Light is uniek en met de hand gemaakt van bananenvezels.

Russell Pinch van PINCH Design ‘beeldhouwde' uit lagen bananenvezel, gedrapeerd en gestikt rondom t armatuur. Elke lamp is uniek, handcrafted, geen één hetzelfde.

PINCH, In 2004 opgericht door Russell Pinch en Oona Bannon. Hun doel meubels en verlichting creëren waarmee ze zouden willen leven en omringen. Hun poëtische aanpak ontwerpt mooie dingen: stukken die blijven bestaan, inspireren en ernaar streven te worden geërfd. Zonder concessie te doen aan materialen, kenmerkt hun style door een stille en elegante esthetiek, het resultaat van onvermoeibare verfijning en een intense toewijding aan ambacht en proces.

De manier waarop de stukken worden geproduceerd is net zo belangrijk als de ontwerpen zelf. Een productieproces met toewijding aan kwaliteit en aandacht voor detail en afwerking.

De meubels en verlichting doen het perfect zowel in particuliere ruimtes, als ook in een zakelijke omgeving. Met een zeer persoonlijke visie over hoe hun designs zouden kunnen ‘wonen’, zijn ze blij met de individuele en persoonlijke invulling door hun klanten.

Simply furniture lovers who love to make well.

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #stoffenblog #london #interior #interiordesign #interiorstyling #inspiration #styling #restyling #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functioneel #Pinch #lighting #character #elegant #poetic #crafted #anderslight #sculpted #bananafibre #handmade #piece

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.