Before the Beginning (child with chandelier)

Before the Beginning

Before the beginning is het meest conceptuele en intieme kunstwerk van Marcantonio. Het kind dat een kleine "Maria Teresa" -achtige kroonluchter in zijn handen houdt.

Do you ever loose yourself looking at light?

Zoals een schilder de wereld beoordeelt als zijn doek, een beeldhouwer zijn visie op de wereld ‘sculpt’, een kunstenaar de realiteit observeert, begrijpt en het transformeert, een wetenschapper de veranderende materie bestudeert. Zo observeert een kind zorgvuldig de reflecties en het spel van de kristallen.

Net als het kind verliest Marcantonio zich in de parallellen tussen de vorm van de kroonluchter en het idee van een atoom. Een cel, de druppels, water, leven, geboorte. Alsof het kind een klein universum omhoog houdt. Een micro oerknal die zichzelf en de oorsprong ervan bevat. Maar ook de oorsprong van dit gedicht, zijn exemplaar, dat op dit moment vóór het begin wordt geboren.

Het beeldhouwwerk is handgemaakt met de technieken uit de klassieke beeldhouwkunst. Eerst in klei en vervolgens gegoten en uiteindelijk gereproduceerd en geretoucheerd.

Bellissima, Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #interieur #artdesign #interieurdesign #interieurstyling #styling #love #designlovers #interiorwarrior #lampen  #chandelier #weekendvibe #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functioneel #extravagant #sculpture #art #notmyphoto #marcantonio #selfproduced #limitededition #sardegna #rossanaorlandi

@marcantonio

@promenadeduport

@rossanaorlandi

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.