best product

Hi Viveka, leuke prijswinnaars hebben jullie gekozen. District Award 2019 best product 2e prijs is gegaan naar Tonone Beads. lampenblog.nl heeft ze vandaag zelf mogen aanschouwen op Design District. 

De tonone beads zijn ontworpen voor elke omgeving. Bescheiden van uiterlijk maar briljant als het gaat om het armatuur en de functionaliteit, 360 graden dimbaar LED-bereik en verkrijgbaar als table, ceiling, wall, floor lamp of pendant.

Ontwerper Anton de Groof - oprichter van designlabel Tonone - staat voor no-nonsense en zijn duidelijk herkenbaar handschrift industrieel, werktuigelijk en tijdloos. Bron van inspiratie: mech­aniekjes oud of nieuw.

Een state-to-the-art ontwerp in combinatie met fascinatie voor traditionele mechanica en knutselgereedschappen. Dè uitdaging die Tonone graag oppakt. Het ontwerpteam werkt samen met lokale vakmensen. Elke stap in het proces van ontwerpen en produceren gebeurt met zorg en oog voor detail. Tonone staat voor gewaagde, functionele en no-nonsense producten met een industrieel karakter. De visie van het ontwerpteam is dat traditionele ambachtelijke gereedschappen en mechanica een visuele, maar ook een functionele basis kunnen vormen voor innovatief productontwerp.

Dank je Viveka voor de inspiratie, Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #blogger #stoffenblog #rotterdam #interior #interiordesign #interiorinspiration #styling #restyling #lampen #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functioneel #industrial #beads #tonone #designdistrict #vannelle #districtaward #antondegroof #vivekavdvliet

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.