Blog uit de oude doos

Ik heb een klassieker. De Guardian of Light; ontworpen door Susanne Philippson voor Pallucco. Heb 2 grijze exemplaren boven mijn eettafel, super blij mee. Grote lichtbronnen, qua uitstraling en qua licht. Uitdaging tussen traditie in vorm en innovatie met als doel het verbergen van licht vs een streepje licht.

In eerste instantie toont de lampenkap als een klassiek model. Achter de flap/mantel schuilt de magie van geheim licht en stroomt zacht naar buiten door de opening. De basis van de kap is diffuus wit, en de flap zit als een mantel om de gehele lamp. De flap kan dicht, maar open is t geheel veel mooier, ook als ze niet branden. Gesloten met aan boven- en onderzijde licht, en geopend een extra streep zacht licht.

In 3 versies: floor, table and pendant; gefabriceerd uit polycarbonate op een rubber gecoat metaal frame; de kap in 3 kleuren: mat zwart, aluminium grijs en mat wit.

De leverancier dacht bij aflevering dat de kap had losgelaten van het frame. En dat is de bedoeling en charme :-), en juist om deze reden gekozen, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #home #myhome #hoorn #dijkhuis #interieur #interieurstyling #styling #lampen #weekendvibe #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functioneel #extravagant #innovatie #notourphoto @SusannePhilippson @pallucco @lichtstudiovanderhee

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.