Blooper

Please wait to be seated is een designlabel uit Denemarken. Zij ontwerpen en lanceren met het krachtige doel klassiekers te creeren. Een goede basis voor de potentie van een object met als doel dat je het op een dag kan doorgegeven. PWTBS geeft aan wie ze zijn: beleefde mensen met een grote passie voor interieur, een gevoel voor humor en beide voeten stevig op de grond.

Blooper by Mette Schelde is dé brutale tafellamp die vraagt om aangeraakt te worden. Herderin of een engel. Of een oester, name it. Een klassieke, eenvoudige uitdrukking, maar absoluut een ‘zij' met een tactiele interactie. 

De Blooper tafellamp is een schaal gevuld met licht. Door een eenvoudig handmatig gebaar draai je de schijf aan de voorkant, en het licht gaat van uitgeschakeld, geleidelijk over naar volledige reflectie in de schaal. De solide stalen basis maakt haar stabiel en zwaar van gewicht, en daarom wordt hij Blooper genoemd, verwijzend naar het zware militaire gereedschap van staal.

Het zachte licht van de verborgen LED-lamp weerkaatst aan de binnenkant van de schaal. ‘Ze’ is ideaal voor wat de Denen 'krinkelkroge' of hoekjes en gaatjes noemen - flexibel en gemakkelijk te verplaatsen, ze kan een intieme woonkamer sfeer bieden of een werkhoek uitlichten. Als je het gevoel hebt dat je leven te veel hoeken heeft, is deze lamp het perfecte antidote.

Ontwerper en architect Mette Schelde speelt met de interacties tussen ruimte en object. Mette heeft meubels, verlichting en architecturale projecten gecreëerd die zich richten op, en experimenteren met vorm, functie, kwaliteit en eenvoud.

Haar ontwerpen zijn functioneel en gemaakt van eenvoudige constructies in een sculpturaal universum. Ze combineert traditionele materialen zoals hout, glas en metaal met sensuele functies voor gebruik. Met eenvoudige lijnen en composities verkent ze nieuwe methoden en technologieën vs traditie en vernieuwing.

Van schetsen, bouwen en testen tot de interactie tussen het object, de context en de mens; functie in al haar facetten.

Deze Blooper is zeker geen misser

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #stoffenblog #denmark #interior #design #interiorstyling #interiorinspiration #styling #restyling #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functional #blooper #tablelamp #metteschelde #pleasewaittobeseated #flexible

Marlies Huisman is interieurstylist. Niets is te gek op het gebied van interieur en styling. Je kunt haar freelance inhuren. Werkend tussen driedelig corporate grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Uitpuilende kasten met stofjes, stapels woonboeken en woonbladen, lampen, Mosa tegels, en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Liefst circulair en sustainable. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. stoffenblog.com adding a touch of fabric in art blogging en op lampenblog.nl lees je haar storytelling over lampen.

Marlies Huisman is an interior stylist. In terms of interior and styling, everything is possible. You can hire her freelance. Working between corporate gray, she has shaped her passion for fabrics, colors and materials over the years. Bulging cupboards with fabrics, piles of living books and living magazines, lamps, Mosa tiles, and always looking for inspiration for customers and assignments. Preferably circular and sustainable. Balancing between sports, a good glass of wine, good food, family and friends, a social life and a styling career. stoffenblog.com adding a touch of fabric in art blogging and on lampenblog.nl you can read her storytelling of lamps, light and lighting.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.