Hanneke de Leeuw maakt heldere en krachtige ontwerpen, eenvoud met een verhaal. Ik ontmoette Hanneke tijdens Meesterlijk – Design and Craft.

Deze blauwe lampjes maken indruk. Ze zijn van porselein en bewerkt met blauwe pigmenten en allemaal verschillend van kleur. Het pigment wordt verstrekt als ze branden, licht doorschijnend met oneindige diepte.

Stel je voor: je licht op je rug in het gras en staart naar de lucht . . .

Haar Fabrique Publique heeft een prachtige site, inderdaad eenvoud met een verhaal. Zoals ook the food for thought, een vrij vertaalt fragment uit haar blog, een quote van Thomas Keller:

“Het gaat niet om passie. Passie is iets dat we vaak benadrukken, waar we zeker te veel belang aan hechten. De hartstocht ebt en stroomt. Voor mij gaat het om verlangen. Als je een constante, onwrikbare wens hebt om een kok te zijn, dan ben je een geweldige kok. Als het alleen om passie gaat, ben je soms goed en soms niet. Je moet elke dag starten met een sterk verlangen. Met passie, als je de eerste tekenen van de lente ziet en je wordt er gepassioneerd door, des te beter, maar drie weken later, als je die tekens elke dag hebt gezien, zijn de passies verdwenen. Wat zal ervoor zorgen dat je de alles hetzelfde behandelt? Het is het verlangen. “ Herkenbaar, liefs Marlies

#Studiomeg #lampenblog #homedecor #interieur #interiør #interieur123 #myhome #meghome #megliving #Hoorn #dijkhuis #ilovemyinterior #myhome2inspire #megliving #foscarini #love #inspire_me_home_decor #interiorwarrior #showhome #homedecoration #weekendvibe #home #contemporary #functioneel #blue #blauw #kracht #eenvoud #meesterlijk #design #craft #pigment #porselein #luchtstaren #foodforthought #passie #hartstocht #verlangen

@fabrique-publique

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je mijn lampen belevenissen.

4AA9AED8-6908-4C5D-8B1A-E89834F9E381.jpegwww.fabriquepublique.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.