Breath met een glimlach

Breath met een glimlach - Bohemian Crystal Lights Up the World. Succesvolle innovatie en winnaar vd Red Dot Award Winner 2018.

Mensen verbinden door licht. Adem en breng de kroonluchter tot leven. Breath of Light is een unieke en speelse ervaring die mensen met een verrassing en een glimlach verenigt.

Breath beneemt je de adem, maar levert ook een glimlach op. Ervaar en verlicht de ruimte met een magische golf van licht en geluid door een interactieve toepassing. 

The Red Dot: Best of the Best prijs voor een zeer hoge ontwerp kwaliteit. Projecten die volgens de jury aan deze ontwerp kwaliteit en een benchmark voor creatieve prestaties voldoen, krijgen de Red Dot: Best of the Best. Ontwerpers, bureaus en bedrijven uit 45 landen namen deel aan de wedstrijd van dit jaar, die meer dan 8.600 inzendingen ontving.

Breath of Life debuteerde op Milan Design Week 2018. Een dynamische en speelse ervaring, de installatie injecteert nieuw leven in verlichtingsconcepten en nodigt bezoekers uit om te communiceren met de opvallende tentoonstelling.

Preciosa - a house of skills, breathing for design, the future of light, challenges ahead, keeping the tradition alive, hanging in there with originality, the magic is in the details and the spirit of creativity.

The story of light. Bekijk het leven van licht in de toewijding, visie en passie van de ambachtslieden en designers die uit ruw materiaal prachtige lichtontwerpen maken. Heb je de adem van licht al ervaren?

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #interieurdesign #interieurstyling #styling #homedecoration #lampen #weekendvibe #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functioneel #extravagant #makeanentrance #breath #preciosa #reddotaward #chandelieroflife #lampen #licht #verlichting #dynamic

@PRECIOSALIGHTING.COM

 

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

One thought on “Breath met een glimlach

  1. Heerlijk, pracht collectie, warme wooorden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.