Brutaal dissonant

Brutaal dissonant, de Candle Fusion lamp. Ik zie ‘m vaak, in glossy magazines en high-end projecten. Maar excuus, ik vind ‘m niet mooi; misschien iets te voorspelbaar. Persoonlijke smaak, dat mag toch ?

De Candle Fusion lamp van Stout is een voorbeeld modernere uitspattingen. Geïnspireerd op een van de oudste lichtbronnen die de mens heeft en uitgebreid met moderne innovatie en vormgeving. Verkrijgbaar als wandlamp, vloerlamp en hanglamp en gevat in eigentijds design. Geïnspireerd door traditie en natuur, om elke kamer te verrijken.

Een revolutionaire combi van oud met moderne techniek. Ideaal voor iedere ruimte vanwege de LED verlichting methode, maar oogt toch stijlvol en chic met het uiterlijk van brede kaarsen. 

Stout Verlichting, exclusief lampenarchitect, steeds zoekend naar de nieuwe mogelijkheden van verlichting. Naar andere vormen. Naar andere armaturen, andere kappen, ander materiaal. Naar andere manieren om het donker in te wisselen voor licht.

Nogmaals excuus, want Stout heeft prachtige armaturen in de collectie, gedetailleerd met oog voor exclusief en een eigen visie op licht. Ontwerp en productie in eigen atelier, ambachtelijk handwerk in combinatie met het gebruik van moderne apparatuur.

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #blogger #stoffenblog #interior #interiordesign #interiorstyling #interiorinspiration #styling #restyling #lifestyle #lampen #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #extravagant #exclusive #highend #candlefusion #stoutverlichting #ancientlight #modernlight #led #candle

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

3 thoughts on “Brutaal dissonant

  1. Dit is wel een zeer modern design, maar #stout is het inderdaad. Neemt u ook eens een kijkje op onze site van lampen oplichters? 🙂

    1. Dank je, soms bereik je meer met stout, dan met braaf. Leuke banner 😉 en een goed concept. Veel succes, Marlies

      1. Bedankt voor je leuke reactie! Ja, we zijn het er helemaal mee eens. Soms moet je niet te braaf zijn in deze chaotische wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.