Cone and sturdy

Sturdy steel Cone lamp met als belangrijkste kenmerken functionaliteit, aanpassingsvermogen en gebruiksgemak. Ontworpen als table- en floorlamp. Van bureau tot sfeerverlichting, multi inzetbaar. De cone metal table lamp by Matthijs Bruinenberg. Een LED-lamp, poedercoat staal in een matte afwerking en in meerdere kleuren te krijgen.

Matthijs zijn lamp gespot tijdens Design District. Prachtige afwerking; de constructie zit binnen in het framework, mooi zichtbaar en toch niet zichtbaar. De lamp is stylish, functioneel en very useable.

Matthijs heeft een atelier voor meubels en interieur objecten. Met functionaliteit als doel werkt hij op het spanningsveld tussen functioneel ontwerp en autonome objecten. Het industriële productieproces van producten, materialen manipuleren, ingrijpen tijdens het maakproces, alles om onverwachte toepassingen van materialen en technieken te ontdekken en ze te benadrukken.

Een elementaire en constructieve benadering, met de nadruk op verfijning van solitaire en herhalende vormen en patronen.

Goed verhaal, dank je wel Matthijs, leuk je te ontmoeten.

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #stoffenblog #designdistrict #interior #interiordesign #styling #restyling #stoffen #kleuren #materialen #cone #sturdy #functional #adaptable #adjustable #matthijsbruinenberg #industrial #meetthedesigner

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.