Contour

Lange lengtes in felle tinten blauw, cirkels met een roze gloed, lichtpunten in alle tonen: Contour is een fijn grafisch samenspel met lichtlijnen. Het systeem bestaat uit verschillende metalen elementen met LED. In de vrije ruimte of tegen de muur - klein en duidelijk of groot en extravagant: Contour is op maat gemaakt, past in alle gebieden en is na installatie altijd in kleur en intensiteit instelbaar.

Contour door Ontwerpduo.

Ontwerpduo droomt en demonstreert, fantaseert en vervult, bedenkt en ontwerpt.

De studio werkt op verzoek voor labels en merken en presenteert 1 X keer per jaar een eigen themacollectie waarin het poëtische en praktische samenkomen.

Niets is onmogelijk.

Tineke verbeeldt zich graag dingen; net ietsje anders dan ze zijn door nieuwe functies voor hen te fantaseren, waarbij ze praktisch of technische beperkingen grotendeels achterwege laat. Vaak zijn deze dingen in een vorm die onmogelijk lijkt - totdat Nathan erbij betrokken raakt. Hij gaat aan de slag, werkt sprookjesachtige ideeën verder uit en vertaalt deze naar functionele ontwerpen om de wereld te verrassen.

Ga ff naar hun site, want ze maken leuke dingen. 

Een vogelkooi waarin je vrij kunt slingeren, lampen die als bomen worden onderverdeeld, of een tafel waarop je met knikkers kunt spelen: de fantastische wereld van Ontwerpduo komt voort uit de samenwerkende chemie tussen Tineke Beunders en Nathan Wierink.

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #blogger #stoffenblog #objectrotterdam #rotterdam #interiordesign #styling #restyling #lifestyle #lampen #weekendvibe #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functioneel #extravagant #ontwerpduo #contour #led #mist #circle #tower #fantastic #world

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.