Cool

Cool, een coole heatsink speelt rol in ontwerp proces.

Het uitgangspunt voor dit project uit 2017 was de industriele vondst van Marten van Middelkoop: de heatsink. Een aluminium object dat gebruikt wordt als koelelement voor power LEDs. 

Onderdeel vh ontwerpproces van de Trouvé Lights. Een tafellamp die algemene verbindingsmethoden uit de weg gaat; speels en uitwisselbaar.

Op dit moment houdt Marten zich samen met Joost Dingemans bezig met Plasticiet!

Grote hoeveelheden plastic verwerken en weer omzetten in duurzaam materiaal. Geen verspilling en gewoon iets moois creëren.

Met een beeldtaal geïnspireerd op de oer-schoonheid van natuursteen creërt Plasticiet! bouwstenen die voor allerlei doeleinden gebruikt kunnen worden.

Beide Rotterdamse ontwerpers met een passie voor duurzame materiaalontwikkeling.

Afgestudeerd Product Designers aan de Willem de Kooning Academie.

Dank je Marten; ik kwam je foto tegen en vond t verhaal uit 2017 nog steeds krachtig. Ik vind het een prachtige lamp. Herken ik er een beetje een George Nelson (1955) table light in.

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #stoffenblog #interior #productdesign #interiordesign #inspiration #styling #restyling #stoffen #kleuren #materialen #collectibledesign #functioneel #heatsink #lighting #martenvanmiddelkoop #trouvelight #plasticiet

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.