Dawn to Dusk

Dawn to Dusk, de dageraad en de zonsondergang roepen beide gevoel van magie op. Van zonsopgang tot zonsondergang beleef je de intense overgang van kleuren en licht in diep, rijk rood naar het witte licht van de middag. Zo een gewoon verschijnsel, maar eentje die mensen al eonen heeft gefascineerd. 

Designstudio Haberdashery in East London heeft vloer- en tafellampen ontworpen met lichtbronnen die van kleur veranderen terwijl ze op en neer bewegen. De gelijkenis is snel getrokken met de rijzende en ondergaande zon.

Handmatig bediening om rijke, warme atmosferische kleurnuances te creëren. De platte schijfvormige lichtbron schuift omhoog en de kleur verandert; van een rode tint met een lage intensiteit, via oranje en warm wit naar een helder wit licht, de middagzon.

De schijf kan ook 360 graden draaien, voor direct licht, maar ook tegen de muur met een indirecte gloed. Minimale esthetiek, maximale passie.

De Designstudio gelooft dat licht een transformerende kracht in de wereld is; dat licht helpt onze ervaringen van de ruimtes die we bezetten te transformeren. Haberdashery daagt uit wat mogelijk is met licht. Door onderzoek en experimenten ontdekken ze inspiratie voor ideeën die evolueren naar bekroonde landmark-sculpturen, limited-edition verzamelobjecten of hedendaagse producten, allemaal met licht in het hart. Elk idee wordt geleverd met oprechte liefde, zorgzaamheid en aandacht voor detail. Welkom in de wereld van Haberdashery.

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #interieur #interieurdesign #interieurstyling #styling #interieurinspiratie #love #lifestyle #lampen #weekendvibe #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functioneel #extravagant #dawn #dusk #intense #haberdashery #atmosphere 

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.