Drama op lampenblog.nl

Drama op lampenbolg.nl

Drama op lampenblog.nl: The Party - Lampjes uit de fantasierijke collectie van Kranen/Gille, een collectie van 5 lampjes voor Moooi, elk met een eigen persoonlijkheid.

Ontwerpers Jos Kranen en Johannes Gille hebben er een rollenspel bij bedacht bij deze clan. Sterk en boeiend, The Party, hun gegoten keramische gezichten brengen de fascinatie voor geheimen, family dynamiek en intriges aan het licht. 

Glenn, patriot by heart. Turbulente jeugd, zoekt duidelijkheid door ideologie en orde. Glenn is een van Coco's zonen, tweelingbroer van Ted, en weet niet wie zijn vader is. Zo'n ? is moeilijk te verdragen, samen met de ontberingen om een moeder te hebben die moet werken om financiële zekerheid te bereiken. Zijn gezicht is duidelijk de 'goede' zoon, de idealist, de harde werker. Aanhoudende patriottische ideologieën en toetreding tot de marine, met zijn structuur en betekenis. Glenn is een man met een missie.

The Mayor, denkt zeer aan zichzelf en kijkt letterlijk naar de wereld door zijn monocle. De favoriete zoon van de hertog van Orthen en broer van Bert. The Mayor is het bevoorrechte opgevoede en verwende kind. Zijn immense zelfvertrouwen is belichaamd in het uiterlijk van de lamp, in zijn natuurlijke autoriteit. Hij gedraagt zich graag als een aristocraat en dit trekt Coco aan om een korte affaire met hem te hebben tijdens haar jeugd. Gevolg: de tweelingzonen Ted & Glenn, uiteraard niet erkend door The Mayor. The Mayor is een personage met een diep fascinerende en controversiële persoonlijkheid.

Coco, de leading lady van The Party family. Coco is self-made, met een scherpe geest, die vroeg in het leven voor zichzelf zorgt. Na de korte affaire met The Mayor met als gevolg de tweelingzoons Ted & Glenn, laat ze haar studie vallen en vindt manieren om te overleven. Financieel onafhankelijk door het bezit van verschillende patenten en sociale situaties in het haar voordeel te stellen. Haar rolmodel is de mooie, ingenieuze actrice en uitvinder Hedy Lamarr, wiens essentie is verweven in de sierlijke stevigheid van de lamp.

De potentiële kwade mastermind van deze lampenfamilie, Ted. Zijn moeilijke jeugd brengt hem, op het eerste gezicht, op het verkeerde impulsieve pad. Tweelingbroer van Glenn, is Ted 1 van Coco's zonen. De afwezigheid van een vader en de kracht om opgevoed te worden door een altijd samenzweerderige moeder maken hem roekeloos. Jammer, want hij is buitengewoon intelligent, met een passie voor elektronica en natuurkunde. Voortdurend in de problemen en opeenvolging van kostscholen, detentiecentra en gevangenissen. Ted is het meest blootgestelde personage, een gezicht zonder identificerende eigenschappen om achter te verbergen.

Het sombere lid van de familie. Bert is helder, vol potentieel maar verblind en verbitterd door pure jaloezie. Zoon van de hertog van Orthen en zwarte schaap. Bert komt altijd op de kwalijke 2e plaats na zijn broer The Mayor. Zijn bittere levenshouding schijnt door zijn strenge gelaatstrekken. Om het nog erger te maken, verleidt zijn broer Coco, de geheime liefde van Bert, die zwanger wordt van twee niet-erkende jongens. Verbitterd door de jaloezie voor zijn broer beraamt hij zijn wraak, een droom die misschien nooit uitkomt. Bert is een intrigerend personage, een gezicht dat zijn gevoelens verbergt en een levenslange wrok koestert.

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #blogger #stoffenblog #interior #interiordesign #interiorinspiration #styling #restyling #lampen #weekendvibe #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functioneel #extravagant #theparty #kranengille #moooi #orthenaartjes #drama #rollenspel

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.