Een goede metgezel

Floris: "De Guidelight is je metgezel voor spannende avonturen en romantische momenten ver weg of dicht bij huis.” 

“Je wilt geen licht verspillen, maar gebruiken waar je het nodig hebt. Je wilt niet alleen de plek kunnen afstemmen op je behoeften, maar ook het gebruik, de functie en de intensiteit.” Floris Schoonderbeek.

Tegenwoordig is verlichting zo vaak gebonden aan een vaste plek. "Verlichting moet ons in staat stellen zijn positie, gebruik, functie en intensiteit aan te passen aan onze behoeften." Deze gedachte inspireerde Floris om de Guidelight te ontwerpen. Waar u ook bent, de Guidelight biedt een lichtbron die kan worden aangepast aan de situatie. Het functioneert als een zaklamp, een werklamp of omgevingsverlichting.

Super leuke, en handige lampjes voor overal en nergens; het gaat graag met je mee en is nieuwsgierig naar nieuwe bestemmingen. En omdat het ’s avonds langzamerhand weer meer donker wordt, een goede metgezel om je pad te verlichten. Het paadje naar onze vuurplaats, een extra lichtje op het terras bij de B&B, functionaliteit op de eettafel buiten. 

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #stoffenblog #hoorn #exterior #interiorstyling #nspiration #styling #restyling #stoffen #kleuren #materialen #functioneel #functional #flashlight #workinglight #ambientlighting#guidelight #companion #adventurous #romantic #weltevree #florisschoonderbeek #workshopofwonders

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.