An another day Damien Langlois-Meurinne

Damien Langlois-Meurinne is een van de meest vooraanstaande Franse binnenhuisarchitecten en onderwerpers.

“L’intervention manuelle de l’artisan est pour moi déterminante”.

De handmatige tussenkomst van de vakman is voor hem doorslaggevend. Zijn stijl is gebaseerd op soberheid, puurheid, een tijdloze elegantie, kenmerkend voor de hedendaagse "Franse chic”.

In zijn projecten zoekt hij altijd naar een vorm van zuiverheid van ruimte om hem te vergroten en de schoonheid van de volumes te onthullen. Een van zijn sleutelwoorden is dat hij evenwicht zoekt, striktheid vermengd met lichtheid, passie voor detail en het uitzonderlijke en een bepaalde poëzie citeert. Hij gelooft in het creëren van objecten, die meer doen dan alleen maar een functie vervullen. Ze hebben ook een intrinsieke esthetische waarde.

Voor Pouenat creëerde Damien een bezielende persoonlijke verzameling, waarin poëzie, vrijheid van vorm en lichtheid verenigd worden. Zijn werk is origineel, evenwichtig en eigentijds. Een mooi voorbeeld uit deze verzameling is de pendant Another Day in messing satijn vernis in geborsteld messing of gepatineerd bronzen messing en bollen in getint glas. Een beetje pink voor deze mooie dag.

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #home #interieurdesign #styling #homedecoration #lampen #weekendvibe #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #poezie #extravagant #artisan #anotherday #pink

@damienlanglois-meurinne @dlmdesign @pouenat.fr

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.