Een zwerm vogels in vlucht

Een zwerm vogels in vlucht

Een prachtige verbeelding: een zwerm vogels in vlucht. Moonlight Murmuration is een verlichtingsinstallatie die de wendbare vorm vogels tijdens de vlucht nabootst. Een duikende massa van vluchtige glasdruppels. Suggestief gemaakt met een vleugje kleur in het glas. Verlicht door LED ‘vliegt’ de zwerm door de ruimte.

Moonlight Murmuration is een ontwerp van het Britse Ochre. Joanna Bibby, Harriet Maxwell Macdonald en Solenne de la Fouchardière blijven trouw aan hun Ochre visie. Weloverwogen en esthetische schoonheid, met aandacht voor ingetogen elegantie en discrete glamour. 

Ochre ontwerpt meubels, verlichting en accessoires voor het interieur. Hun ontwerpen plaatsen evenveel belang in harmonieuze proporties, luxueuze materialen en ongeëvenaard vakmanschap.

Ochre, internationaal geprezen. Zij werken voor particulieren en toonaangevende internationale interieurontwerpers en architecten. Je vindt hun ontwerpen in particuliere woningen, boetiek hotels en restaurants over de hele wereld.

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #interieur #interieurdesign #interieurstyling #styling #interieurinspiratie #love #lifestyle #lampen #fridayvibe #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functioneel #extravagant #elegant #luxury #craftsmanship #esthetic #understated #designers #ochre #moonlightmurmuration #glamour #flockofbirds #imagination #elizabethmachinpr

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.