Freedom

Freedom, dat wil je. Een lamp die de innerlijke vrijheid weerspiegelt. Die de eenvoud van het leven is. Net zoals Snufkin.

Snufkin is een filosofische zwerver die de wereld ronddwaalt terwijl hij aan het vissen is en de mondharmonica bespeelt. Hij draagt ​​alles wat hij nodig heeft in zijn rugzak, omdat hij van mening is dat het hebben van te veel spullen het leven te ingewikkeld maakt. Hij komt en gaat altijd zoals hij wil. Hij heeft veel bewonderaars in Moominvalley, vooral onder de kleinere en meer timide inwoners. Moomintroll is zijn beste vriend en Little My is zijn halfzus. Snufkin is gemakkelijk in de omgang en zorgeloos en denkt graag over dingen na. Snufkin draagt ​​oude groene kleren en een hoed met een brede rand die hij sinds zijn geboorte draagt. Hij woont in een tent, rookt een pijp en speelt mondharmonica. Snufkin heeft ook een grote afkeer van gezagsdragers.

THE ORDINARY LESS ORDINARY - KNOWN BUT UNKNOWN - STRONG PERSONALITY WITH A INTROVERTED PRESENCE

De MUMRIK lamp by Ole Petter Wullum heeft die eenvoudige, klassieke en vertrouwde structuur. De karakteristieke en wat introverte uitdrukking gelijkt doordat de lampenkap iets verder op de lampvoet getrokken wordt.

Licht en slank en ver van traditioneel. Moderne LED, waarbij de voet door de hele lampenkap loopt. Leuk detail: bovenop vindt je de licht schakelaar.

De Noor Ole Petter ontwerpt voor nationale en internationale fabrikanten. Hij creëert beauty vanuit het gebruik vh object. Een blijvende kracht door vorm met esthetische duurzaamheid. 

Zijn geloof in de economie van vorm en doelgerichtheid die te vinden is in natuurlijke structuren. Strategisch, tactisch en operationeel ontwikkelt Ole Petter een breed scala aan concrete oplossingen in de vorm van objecten, producten en gebouwen.

Vind de schets super,

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #stoffenblog #norge #interior #interiordesign #interiorstyling #inspiration #styling #restyling #stoffen #kleuren #materialen #functioneel #powerwithin #hyggja #life #freedom #noworries #introverted #aesthetic #olepetterwullum

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.