Geraffineerde rock

Geraffineerde rock

Diesel en Foscarini, oftewel geraffineerde rock. Diesel met de herkenbare grove, rock-anarchistische vibe, en Foscarini met haar geraffineerde en klassieke Italiaanse cultuur. Dan krijgt je Wrecking Ball, een hanglamp, perfect voor openbare gelegenheden: boven tafels of bars; prachtig in de herhaling. Maar ook mooi als solitair. Dé speciale draai die aan de hele ruimte een krachtig karakter geeft.

Uit: een uitstraling van zuiver metaal, pure lood. De lamp verdwijnt bijna in dit beeld. 

Aan: verandert de glazen bol in een prachtige lichtbron: de kern brandt en maakt de lamp en de reflectie zichtbaar. Het licht valt naar beneden en projecteert gloeiend omgevingslicht op je oppervlak.

De ketting is bedekt met stof, een herinnering aan de kettingen die worden gebruikt om motorfietsen te vergrendelen. De stof, een cordura, is bestand tegen schuren en scheuren een gekke symbolische tegenstrijdigheid. 

In ‘Wrecking Ball’ worden klassieke thema’s en stedelijke tekens samengevoegd in een cocktail van de absolute rockgeest. Zoals een wrecking ball is bedoeld: ontwrichtend. 

Awesom, Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #blogger #stoffenblog #interior #interiordesign #inspiration #styling #restyling #lifestyle #lampen #stoffen #kleuren #materialen #rock #wreckingball #refined #anarchist #classic #disruptive #italian #diesel #foscarini 

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.