Gevangen licht

Unieke lampen met gevangen licht.

Trap Light by Transnatural Label. Ontwerpers Gionata Gatto en Mike Thompson hebben licht en verlichting op een radicaal alternatief benaderd. Door gebruik te maken van foto-luminescente pigmenten wordt ontsnappend licht opnieuw gevangen. Recyclen ten top, afval licht terug in de vorm van licht door hergebruik van hulpbronnen. 

Fotoluminescentie is een proces waarbij energie die wordt geabsorbeerd door een stof geleidelijk wordt vrijgegeven als licht. Met behulp van de Murano glasblaas-techniek wordt dit pigment ingebed in de glazen behuizing van de lamp. Hierdoor heeft elke Trap Light een uniek patroon en gloed. Lampenkap en lichtbron     in 1.

Transnatural Label is opgericht door Arjen Bangma in 2012. Transnatural onderzoekt manieren om onze leefruimtes (opnieuw) in te richten zodat mens, natuur en technologie elkaar kunnen uitbreiden, verrijken en voeden.

De Transnatural Label-collectie biedt kunst, licht, interieur en buitenontwerp. Alle kunst- en designproducten hebben een essentiële functie en een uitzonderlijke esthetiek. Frisse en innovatieve materiaalconcepten zijn een startpunt voor indoor en outdoor. De productiemethoden zijn nauw verweven met nieuwe, alternatieve energie en milieuvriendelijke materialen.

Mooi gevangen, Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #stoffenblog #interior #experiotr #design #interiorstyling #inspiration #styling #restyling #stoffen #kleuren #materialen #recycling #traplight #radical #photoluminescent #pigments #gionatagatto #mikethompson #transnaturallabel #muranoglass #unique #pattern #glow

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.