Half-Light

Inspiratie door de kleuren van de Venetiaanse lagune.

De spiegeling van het Venetiaanse stadsbeeld fonkelend op het avondwater wijzen op een imaginaire stad onder het bewegende oppervlak. Er is een lijn tussen de wereld onder en het land erboven. In de stad Venetië, waar de echte wereld en fantasie samengaan, is deze kroonluchter de representatie van de schoonheid van beide werelden.

FLOW (T), ontworpen door Nao Tamura voor WonderGlass, is een eigentijdse kroonluchter; de totale vorm kan volledig naar eigen inzicht gecreëerd worden. Elk exemplaar heeft een eigen silhouet en in veelvouden creëren ze een sculpturaal icoon van verlichting. Het matglas is gekleurd met groenblauwe tonen die de lagune van Venetië weergeven.

Nao Tamura is een ontwerper 3.0. Haar talenten zijn een mix van culturen, talen, disciplines, concepten en stijlen; slim denken is de constante en centrale factor in haar werk. Werelds in inzicht en uitvoering, met Tokyo en New York City als creatieve basis. Nao haar zoektocht schuwt conventie en status-quo, brengt een nieuwe mindset. Een uniek en verfrissend uitgangspunt in oplossingen met meer dan alleen design, de zeldzame balans tussen innovation and beauty.

WonderGlass verbindt traditioneel vakmanschap met modern design en biedt op maat gemaakte oplossingen voor de werelden van architectuur, kunst en mode - een verhaal vertellen door hun creaties en individuen meenemen op reis. Glas is op vele manieren uniek en magisch. Het is het enige materiaal dat natuurlijk, flexibel is, je kunt erdoorheen kijken en er is een strikte onbreekbare relatie met licht.

De schets van FLOW(T) is al super, Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #blogger #stoffenblog #interior #interiordesign #interiorinspiration #styling #restyling #chandelier #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #glass #glassware #venetianlagoon #flowt #naotamura #wonderglass #reflection #dualworld #greenbluetones #floating

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.