Horsehair
Horsehair

Robuust, gedegen, sterk en toch elegant. Horsehair - paardenhaar. De eigenschappen van haar equine drager verwerkt in deze Horsehair Sconce van Apparatus.

Het inslagen grove horsehair is de dragende armatuur, gecombineerd met brass en etched glass. Prachtig nietwaar.

Goede verlichting en mooie lampen brengt een ruimte tot leven. Eén vd uitdagende onderdelen bij het ontwerpen van een interieur. De gewaagde lijnen, verouderd messing, geëtst glas, leer, marmer en porselein van Studio Apparatus zijn welkome uitgangspunten.

De armaturen van Apparatus zijn net artefacten; de combinatie van elementen lijken uit een industriële werkruimte te komen. Sleek and polished.

Passie en het zoeken naar een nieuw verlichtingssysteem voor je huis leidt tot een creatieve studio. Gabriel Hendifar en Jeremy Anderson komen uit de PR- en Fashionbusiness. Van ambachtelijk spel met industriële componenten tot het creëren van complete interieurs, van woningen en hotels. Hun studio fungeert niet alleen als een soort galerij, maar biedt ook een kijkje in het volgende hoofdstuk van hun ontwerp proces. Geliefd bij interieurontwerpers en architecten over de hele wereld.

Stel je voor: Manhattan, grote werkruimte, verzamelpunt voor klanten en ontwerpers, lofty space, hoge ramen, industriële hoge plafonds en de creaties van Apparatus.

Je ziet t zo voor je,

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #stoffenblog #manhattan #interior #interiordesign #interiorstyling #inspiration #styling #restyling #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functioneel #extravagant #horsehair #apparatus #sconce #brass #etchedglass #bold #lines #leather #marble #porcelain #artefacts

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.