Pff Huiswerk lichtontwerper

Deltalight Metronome XXL

Huiswerk. Het was een heftig weekje met uitdagingen. Maar werd meer dan goedgemaakt met een lesdag op locatie: Deltalight Amsterdam. Wow, wat een mooi bedrijf en prachtige lampen. Op slag verliefd raken op mini spotje Spy, wat een subtiel doch krachtig armatuur. Van de introductie door Jurgen tot de rondleiding van Roel, en dan m.n. het technische gedeelte over dimmers, fase afsnijden en fase aansnijden :-). 

Dank je wel Annelies voor de basiskennis, super interessant. Wat bleef hangen was de inspiratie van modeontwerper Tim Van Steenbergen. De waterval van flexibele lamellen van de Metronome doet denken aan de stroken van een rok. Elke lamel is afzonderlijk verstelbaar: zo kun je als gebruiker je eigen versie en je eigen verhaal creëren. Zeker de Metronome XXL is echt uniek: een blikvanger in de ware zin van het woord. Deze creatie is met zijn 2,10 m hoogte hét pronkstuk. Dus wie weet bij mijn volgende opdracht . . . 

Weekend Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #home #interieurdesign #interieurstyling #lampen #weekendvibe #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #mode #extravagant #spy #metronomexxl 

@delichtschool @deltalight @anneliesvalentijn

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.