Inspiratie door daglicht

Inspiratie door daglicht

Elke dag inspiratie door daglicht. Ingrid Roos maakt verlichtingsarmaturen, minimal art-objecten en (licht) kunstinstallaties die balanceren op het raakvlak tussen kunst en design.

“A minimal design of lines”

Line|UP is een minimalistisch ontwerp bestaande uit 3 lijnen en een lichtbron. Uitgevoerd in een antraciete kleur. Door zijn subtiele karakter en de mogelijkheid te kiezen voor een lichtbron in je eigen stijl past Line|UP in ieder interieur. Deze vloerlamp leunt tegen de muur dus zet hem neer waar je wilt. 

Op mijn vraag of ik Line|UP mocht gebruiken voor mijn lampenblog.nl antwoordde Ingrid super positief.

“Hoe leuk is dat! Je hebt een pakkende manier van schrijven, je keuzes/je stijl, de manier hoe je professie uitoefent; er spreekt een heerlijke energie vanuit in een stijl waar ik ook van hou. Dus ja Line|UP voor je blog; helemaal goed”.

Gaaf om te horen.

Je wilt dus een lichtpunt in huis zonder directe aansluiting, geen gat in de je smetteloze muur boren, en zeker geen saaie vaste plek maar lekker flexibel met licht kunnen spelen, kies dan voor Line|UP. Je kunt de ‘leunlamp’ neerzetten waar je wilt. Extra sfeerverlichting, maximale vrijheid en een keur aan lichtbronnen van een mooie klassiek vormgegeven variant tot eentje volgens de laatste interieur trends. Ga wel voor een led lichtbron, dan kun je met de led dimmer switchen van volop licht naar een gezellige sfeer met minder licht.

Speciaal op the International Day of Light, heerlijk minimalistisch, dank je wel Ingrid, 

Awesom, Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #blogger #stoffenblog #assendelft #interior #interiordesign #interiorinspiration #styling #restyling #lampen #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functioneel #lineup #ingridroos #inspiration #internationaldayoflight

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.