Kanonskogels en buskruit

Kanonskogels en buskruit

Kanonskogels en buskruit vormen de inspiratie voor deze lampen.

Carronade is ontworpen door Markus Johansson; Zweeds designer. Lampenserie Carronade is geïnspireerd op 17de eeuwse scheepskanonnen; buskruit en kanonskogels vormen de basis voor de 21e lichttechnologie.

Aldus Le Klint, een lamp is zoveel meer dan de lichtschaduw die het werpt.

Carronade is daarvan een voorbeeld uit de collectie van Le Klint. Zij produceren sinds 1943 originele concepten gecombineerd met de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Samenwerkingen met designers, zoals Johansson, leveren iconische lichtarmaturen.

De collectie bestaat uit een complete serie armaturen: staande lampen, spothangers, lage staande lampen en multifunctionele tafel / wandlampen. Alle modellen zijn uitgerust met LED. De spothanger is de perfecte spot. Ideaal als een enkel werklicht. Als een mooi cluster, op een rij of in verschillende hoeken om de roterende kop te accentueren.

Vervaardigd in mat zwart gelakt staal, messing en massief Amerikaans noten. 

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #interieur #interiordesign #interiordecor #interieurdesign #interieurstyling #styling #interieurinspiratie #nordic #lifestyle #homedecoration #lampen #armatuur #licht #schaduw #weekendvibe #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functioneel #iconisch #carronade #buskruit #kanonskogel #spothanger

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.