kwartszand

Studio MEG. - lampenblog.nl - kwartszand

De betoverende schoonheid van kwartszand.

Elke lamp wordt gemaakt met hetzelfde hoogwaardige materiaal en dezelfde geavanceerde 3D print techniek. De organische en unieke geometrie van de beweging van zandduinen geeft een gevoel van harmonie en rust.

De verspreiding van licht door het kwartszand materiaal produceert een gradiënt van zachte, sfeervolle verlichting die een gevoel van warmte en comfort toevoegt aan de binnenruimte. De afwerking is omber gebrand.

Kwartszand vormt de basis van onze 3D-geprinte ontwerpen, gekozen vanwege de hoge zuiverheid, thermische veerkracht en robuuste duurzaamheid. Zo is elk stuk onberispelijk gedetailleerd, hittebestendig en gemaakt om lang mee te gaan.

De Dune-collectie met aandacht voor detail door Rollo Studio by Rollo Bryant. Een onafhankelijk NL designmerk; geavanceerde digitale software en vooruitstrevende additive manufacturing-technologie (3D Printing). Biomimicry staat centraal in het onderzoek en de methodologie, met de bedoeling om innovatieve nieuwe manieren te vinden voor het modelleren van organische geometrie om eigentijdse verlichtingsproducten voor interieurdesign te creëren.

Eindzin vol woorden, maar gewoon fascinerende lampen, punt!

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #rollo_studio

Marlies Huisman is interieur professional. Je kunt haar freelance inhuren. Een duizendpoot op het gebied van interieur en styling. Werkend tussen driedelig corporate grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Niets is te gek, want met haar administratieve achtergrond en stylisten voorgrond, werkt ze zowel voor als achter de schermen. Liefst circulair en sustainable. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven, Embu haar geadopteerde olifantje en een styling carrière. Op stoffenblog.com alles over stoffen, kleuren en materialen en op lampenblog.nl haar storytelling over lampen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.