Lamp vs dimmer

Begrijpen we wat er gebeurt als we onze lichten dimmen? Wat als lamp gelijk dimmer is; dimmen als onderdeel van het ontwerp, lamp vs dimmer. Dan krijg je deze prachtige Limpid Light van Esther Jongsma en Sam van Gurp van Vantot.

3 elegante vormen van mond-geblazen glas met innovatieve led-module. Dankzij een katrol(letje) kan de led in de glazen kap verplaatsen. Je creëert verschillende lichteffecten, van warm wit licht tot zacht diffuus en intiem licht achter het gezandstraalde oppervlakte glas. Elegant en praktisch.

Werkend onder de naam Vantot, bedenkt het duo projecten die zijn geïnspireerd door industriële processen en technische ontwikkelingen, complexe uitdagingen, experimenten in het ontwerpproces, beweging, led-techniek en innovatie. Elektriciteit is een vaste waarde in de ontwerpen van Jongsma en van Gurp, en sluit aan bij de overtuiging van het paar dat de rol van een ontwerper is om vakmanschap uit het verleden en het heden en verschillende industrieën met elkaar te verbinden. Ambacht en innovatie. De glazen kap wordt met de mond geblazen in een glasblazerij in Tsjechië. De combinatie van hun werkmethode resulteert in prachtige projecten zoals deze Limpid Light.

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #stoffenblog #eindhoven #sectiec #interior #interiordesign #interiorstyling #inspiration #styling #restyling #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functioneel #vantot #limpidlight #dimming #dimmingdesign #art #industrialdesign 

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.