lampenblog.nl vs stoffenblog.com

lampenblog.nl vs stoffenblog.com

lampenblog.nl blijft doorgaan; ik blijf jullie ‘lastigvallen' met lampen, licht en verlichting. De techniek achter het blog wordt aan gesleuteld. stoffenblog.com verhaalt over het ruime begrip van stoffen; variërend van textiel tot materie. Van delicate zijde of oude materialen tot nieuwe garens en gehard staal. 

En gelijk met de deur in huis. 2 vliegen,1 klap lampenblog.nl vs stoffenblog.com = Copper lamp van Steven Banken.

De projecten van Steven Banken zijn gebaseerd op een onderzoek in oorsprong en kenmerken van verschillende materialen. Dit onderzoek is o.a. zichtbaar in zijn project Tannic Acid, een project over de natuurlijke overgang tussen rood ijzeroxide en looizuur.

Zijn aanpak resulteert in een helder ontwerp met oog voor innovatie, constructie en afwerking. De projecten worden in zijn studio ontworpen en geproduceerd: van de eerste schets tot het eindproduct.

Steven Banken is gefascineerd door hout, het vakmanschap en de geschiedenis ervan. Zijn grote waardering voor industriële en ambachtelijke technieken is zichtbaar in constructie en detail.

Al deze elementen komen samen in Copper lamp. Een led-licht reflecteert in de koperen hanglamp. Het creëert een helder lichtcentrum dat wordt omgeven door een warme koperen armatuur met een perfecte afwerking in walnoot. De onderdelen zijn gevormd op hetzelfde type machine, de draaimachine. Copper lamp is verkrijgbaar in 4 verschillende maten en als floor lamp.

Dank je wel Marleen voor de inspiratie in je galerie . Oode, brengt het werk van jonge Nederlandse ontwerpers samen met verweesde kunst - kunst van gesloten musea en kunstinstellingen.

Het nieuwe jaar komt eraan en in het licht van 2019 stralen heel veel nieuwe wensen. Wensen van warmte, voorspoed, vriendschap en geluk. Een sprankelend nieuwjaar vol uitdagingen.

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #blogger #stoffenblog #amsterdam #interior #homedecoration #interiordesign #interiorstyling #interiorinspiration #styling #restyling #lifestyle #lampen #moodboard #designer #weekendvibe #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functioneel #innovate #industrial #handmade #copperlamp #stevenbanken #happynewyear #oode #bestwishes

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. stoffenblog.com adding a touch of fabric in art blogging en Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.