Lampyes

Studio MEG. - lampenblog.nlLampyes

Niet alle lampen hoeven kostbaar te zijn, maar kunnen wel als kostbaar worden aangelicht. Huh, wat is dat nou weer voor cryptische omschrijving lampenblog?

Ik maak het duidelijk 

Zo nu en ben ik verrast met iemand’s keuze voor lamp(en). Mijn neef heeft met de restyling van zijn appartement o.a. voor een prachtige 7 bollen hanglamp boven de eettafel gekozen. Custom made mond-geblazen transparante glaskappen in de kleuren smoke, ambergoud en koper-rose. Veredeld staal en gekleurd glas. Als de lamp niet is ingeschakeld heeft het glas een shinend, spiegelend effect. Eenmaal brandend: WOW. Elke bol is uniek, dus supertrots op het resultaat.

Zegt ie: “Gevonden bij dé leukste lampenwinkel van Haarlem”. Lampyes, unieke lampen voor leuke prijzen. Ik ben gaan kijken, want ik ben nieuwsgierig. Super leuk, een aangename verrassing onder de lampenwinkels. No-nonsense, sympathiek, gave lampen en inderdaad betaalbaar design, verzekerd van eerlijk advies en prima prijzen. Ennuh, maatwerk is altijd mogelijk.

Lampyes heeft gave lampen, lampjes en armaturen, ingetogen en tijdloze ontwerpen voor moderne, klassieke en zelfs rommelige interieurs.

Inderdaad dé leukste lampenwinkel van Haarlem; ga gerust eens bij ze langs.

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #stoffenblog #haarlem #lampyes #interior #interiordesign #interiorstyling #inspiration #styling #restyling #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functioneel #trends #verlichting #verlichtingsadvies

Photo: Tijs

Marlies Huisman is interieurstylist. Niets is te gek op het gebied van interieur en styling. Je kunt haar freelance inhuren. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Uitpuilende kasten met stofjes, stapels woonboeken en woonbladen, lampen, Mosa tegels, en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Liefst circulair en sustainable. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. stoffenblog.com adding a touch of fabric in art blogging en op lampenblog.nl lees je haar lampen belevenissen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.