Licht is emotie

Alle lichtsculpturen van Jacco Maris Design worden op ambachtelijke wijze vervaardigd; handgemaakt door specialisten. En ieder armatuur draagt de figuurlijke handtekening van zijn ontwerper. Licht is een bron van emotie, die Jacco Maris steeds opnieuw probeert te vangen in de perfecte combinatie van vormen en materialen.

Meet mrs.Q - een charmante dame.

De robuuste leren kap en een zorgvuldig ontworpen stalen staander. Beide vormen het karakter van deze lamp. De mrs.Q. collectie van Jacco Maris Design mag dan eenvoud uitstralen, maar de afwerking in leer, de speciale kleurcombinaties, de zorgvuldig ontworpen leren kap en de metalen standaard verraden een tijdloos design. De perfecte mix voor ruige elegantie. Een lamp met eigenaardigheden die in de details zitten.

De bijzondere mrs.Q collectie bestaat uit een vloerlamp, wandlamp en tafellamp en kan uitgevoerd worden in allerlei kleurcombinaties, van cognac tot donkerbruin en van groen tot zwart! De staander is leverbaar in messing, bruut staal of met een lederen omkleding. 

Een ontwerp niet alleen functioneel maar ook een eyecatcher. Een lichtobject met doordachte vormen van metaal, met de hand vormgegeven, gebogen en gelast.

Fijn warm weekend,

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #dijkhuis #interieur #interieurdesign #lampen #weekendvibe #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functioneel #eyecatcher #mrsQ #lichtobject #lichtsculptuur #ambacht #leer #staal #robuust #design #ruig 

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.