Lieve Saga

Een klein lampje voor een klein meisje. Lieve Saga, een speciaal lampenblog.nl voor jou. Als dank voor de uitnodiging die ik van je moeder heb gekregen voor ‘jouw' midsummer party. To celebrate you, Saga Simmer. And to celebrate life. To celebrate love. To celebrate friendship. To celebrate your mother’s birthday.

Zo af en toe zie ik een foto van jou en je familie. We kennen elkaar niet, maar kleine details krijgen een grote ‘like’. Jouw geboortekaartje is een prachtig kunstwerk met een mooie tekst: De wereld roept jou - Antwoord met veel moed. Ik denk dat jij - zo klein als je bent - nu al met veel moed antwoord, jij roept de wereld. Het zomer zonnetje binnen jullie gezin. Ga de wereld in en schijn je lichtje.

Jouw lichtje is klein, maar fijn. Een lief, schattig lampje, dat stoer en dapper jouw dromenland beschermd. De moedige Brown tafellamp small van Mr. Maria is volledig van polyethyleen. Deze kleine versie van de lamp is 31 cm hoog; er is ook een XL versie. Brown is een samenwerking tussen Mr. Maria X Line Friends. Met de dimmer is de LED te regelen; met de afstandsbediening kan je de wake-up en slaaptimer functie gebruiken.

Brown is wat verlegen aan zijn gezichtje te zien. Bij alles dat hij doet telt hij rustig tot tien. Maar als vriendjes hem nodig hebben ziet hij geen gevaar. Want dat vindt Brown belangrijk: er zijn voor elkaar.

Jouw kadootje: stop dit memory koffertje vol met herinneringen en bewaar de mooiste herinnering in je hart; een kraaltje, een ringetje, flitsende snoeppapiertjes, schelpje op het strand, gevonden steentjes, een mini gedichtje, jouw favo knuffel of een mooie tekening.

Lieve Saga, ik wens veel geluk en wijsheid, maak er iets moois van.

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #blogger #stoffenblog #doornburgh #interior #exterior #specialplace #inspiration #styling #restyling #lifestyle #lampen #stoffen #kleuren #materialen #midsummerparty #annevanderzwaag #sagasimmer #specialevening #nature #history #architecture #summer #solstice #sunshine #memories #brown #mrmaria #slaapkindjeslaap #linefriends #friends

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.