Maru = Maori

De naam Maru is te vinden in zowel Nieuw-Zeelandse Maori als Japanse talen, en heeft verwijzingen naar de cycle of life.

Maru is de nieuwste conceptarmatuur uit de studio van David Trubridge en is gemaakt van 60 identieke componenten; de elliptische vorm wordt feitelijk clip-gecreëerd.

De lamp is een prototype, in juni gepresenteerd op Denfair in Melbourne. Vanaf begin 2019 in 2 maten te koop.

David Trubridge heeft een langdurige passie voor het milieu, verdiept door zijn tijd op zee.

Zijn ontwerpen en persoonlijke leven zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden. Natuur is niet alleen de bron voor inspiratie, maar nog meer zijn way of life. Zijn doel is bewustwording, duurzaamheid en transparantie uitdragen; culturele (op)voeding geven, verhalen vertellen, mensen emotioneel en spiritueel bereiken. David’s footprint leidt; hij is absoluut geen volger en is wars van misleidende groene aanbevelingen, het zgn. groenwassen. "Het gaat niet alleen om ontwerpen van betere objecten, we moeten betere manieren bedenken om dingen te doen.” Het wordt tijd om onszelf te ontdoen van pragmatisme en te focussen op consuminderen. Meer verbinding met de natuur, realiseren wat van oorsprong gewoon was.

Interessant mens David Trubridge; check out zijn website voor meer prachtige lampen, maar zeker voor zijn visie, levenswijze en goede casestudies.

Style by Meg, Marlies

 

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #home #myhome #myhouse #hoorn #dijkhuis #interieur #interieurdesign #interieurinspiratie #lifestyle #lampen #weekendvibe #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functioneel #extravagant #lifestyle #footprint #nature #maori #newzealand #davidtrubridge #maru #cycleoflife #prototype #spiritual #awareness #sustainability #transparency #lessconsuming www.davidtrubridge.com

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.