Meer dan alleen lamp

Meer dan alleen lamp

De lichtobjecten van John Boom produceren tegelijkertijd licht en schaduw. Elk design is in dezelfde ronde vorm gebouwd. Dynamiek wordt gecreëerd door te spelen met de gevormde 32 latten. De lamp verandert van vorm vanwege de verschillende lamellen. Het is een spel van beweging, vorm en schaduwen. Meer dan alleen lamp.

“Walls and beams become a house, love and dreams build a home. My dream is to create unique home objects designs for everyone, with passion for genuine natural materials which will make people feel happy.”

John stond op @Object met zijn lampenserie, gemaakt van Fins berkenmultiplex. Uiteraard op basis van duurzaam bosbeheer. John en ik volgen elkaar via social media. En ik heb zijn licht shapes een aantal keren gezien. 

John Boom is een interieur- en productontwerper. Hout is de inspirerende bron en de enige grondstof die zichzelf regenereert en op natuurlijke wijze groeit gedurende zijn hele levenscyclus. Hout heeft een gesloten biologische cyclus. Door vegetatie wordt het de voedselbron voor de volgende levenscyclus.

Prachtige objecten met een verhaal.

Dank je John, Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #blogger #stoffenblog #interior #homedecoration #interiordesign #interiorstyling #interiorinspiration #styling #restyling #lampen #objects #lightingobjects #light #shadow #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functioneel #extravagant #johnboom #birch #wood #unique

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.