Normen en waarden

De snelle wereldwijde verspreiding van COVID-19 is van invloed op iedereen. In de afgelopen paar weken zijn drastische veranderingen op gang gebracht zoals we nog nooit eerder hebben gekend. Hopen op een betere samenleving met herstel van onze normen en waarden.

Een wereldwijde recessie van mega omvang, op weg naar een schone lei met een nieuw begin, die de mensheid in staat zal stellen haar normen en waarden te resetten.

Onze gezondheid is onze prioriteit nr 1; mensen, bedrijven, regering, landen proberen elk op een unieke manier een goede invulling te geven. Met aanbevelingen en richtlijnen proberen wij onze manier van leven te beinvloeden. Back to basic met massaal een quarantaine van consumptie. Opnieuw leren hoe we gelukkig kunnen zijn met een eenvoudige jurk, oude favorieten die we bezitten herontdekken, een vergeten boek lezen en positieve inzet om het leven mooi te maken. Aldus Lidewij Edelkoort.

Lieve volgers, doe wat je moet doen, houdt je aan richtlijnen, help elkaar, ondersteun waar je kunt, probeer positief en mindful in het leven te staan. Beterschap aan alle zieke mensen, sterkte voor iedereen; mijn gedachten gaan uit naar dierbaren die we hebben verloren. Op weg naar een wereld met meer respect voor mens en omstandigheden. 

Een lichtpuntje van extra love,

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #stoffenblog #hoorn #interior #interiorstyling #nspiration #styling #restyling #stoffen #kleuren #materialen #reflection #hope #reality #slowdown #reset #cultural #economic #impact #blancpage #newbeginning #hopeful #quarantineofconsumption #respect

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.