Perpetual motion

Wow, wat een prachtige lamp. Doet me denken aan perpetual motion.

Momentum van Alex de Witte, gespot @Object. 

Met Momentum heeft Alex het perfecte artistieke bepalende moment gevonden. Spelend met de grenzen van glas in andere dimensies, met de suggestie van eeuwigdurende beweging. Bevroren in tijd. Je vraagt je af hoe, welke dimensie, wat speelde er, geen symmetrie en toch weer wel, balans en non-balans, allerlei vragen?

Stel: 

Je weet dat symmetrie, herhaling, evenwicht en harmonie met de natuur het idee van perfectie beïnvloeden. ‘Betoverd’ door de universele waarde van schoonheid en je bent gefascineerd hoe die te beïnvloeden. Dan krijg je Momentum.

Elke ontwerp proces verlegt Alex de grenzen van het vangen vh perfecte moment. Spelen, beïnvloeden, verdraaien en balanceren. Zijn werk is een zoektocht in een speelveld waarin hij het initiële moment van de dingen verlegd. Is het nu of het moment direct erna of zelfs ervoor, dat de perfecte vorm vormt?

Unieke lampen en verkrijgbaar als single, double en triple set. In mooi, helder glas, maar ook in deze prachtige kleuren.

Alex, wat maak je mooie lampen, jammer dat we elkaar niet gesproken hebben.

Ik deel Momentum graag via mijn lampenblog.nl             

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #stoffenblog #object#interior #interiordesign #lightingdesign #inspiration #styling #restyling #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #momentum #alexdewitte #voortinfo #glass #perpetualmotion

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.