Privacybeleid

  • Privacyverklaring

01. Studio MEG. | lampenblog.nl

Je leest op dit moment de privacy verklaring van Studio MEG. | lampenblog.nl. Studio MEG. | lampenblog.nl is een interieur styling bureau dat zich richt op interieurstyling in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan het geven van interieur advies zoals restyling, interieur- of kleuradvies, maar ook fotostyling, verkoopstyling, moodboards, uitwerken van concepten, bespreken van denkrichtingen interieur op basis van trends en ontwikkelingen, bloggen voor lampenblog.nl en het ondersteuning en personal assisteren van creatieven uit de styling en art wereld.

Ons website-adres is: https://lampenblog.nl.

Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Studio MEG. | lampenblog.nl verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.

Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Studio MEG. | lampenblog.nl, neem dan gerust contact op!

info@studiomeg.nl | 06 29 30 33 59 | De Hulk 20 | 1622 DZ | Hoorn

Btw. Nr. 125191078B01 | KVK Nr. 64041573

Studio MEG. is een handelsnaam van eenmanszaak MD Creating & Consulting, welke wordt gedreven door Maarten Duivesteijn.

 

02. Doel gegevens

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Studio MEG. | lampenblog.nl.  Deze worden hieronder toegelicht.

01. Bloggen

Studio MEG. blogt via lampenblog.nl. Deze informatie is enerzijds soms commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Je voornaam en e-mailadres worden verzameld als je een reactie plaatst. Studio MEG. | lampenblog.nl verzamelt de data getoond in het reactieformulier en ook jouw IP-adres en de browser gebruikersagent string om spam opsporing te helpen.

02. Contact opnemen

Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Studio MEG. | lampenblog.nl. Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of we je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Deze gegevens worden echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een antwoord, vraag, voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals je naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, telefoonnummer en projectomschrijving.

03. Analytics

De website van Studio MEG. | lampenblog.nl zal jouw gegevens t.z.t. verzamelen om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt.

Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om jou in contact te brengen met potentiële relaties en/of opdrachtnemers.

 

03. Ontvangers

De gegevens die Studio MEG. |lampenblog.nl ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

01. Comments

Iedereen kan een opmerking over een artikel op lampenblog.nl plaatsen als je bijvoorbeeld een aanvullende vraag hebt of andere lezers op de hoogte stelt van je ervaringen. Als je een opmerking achterlaat, geef je jouw naam en e-mailadres op. WordPress onthoudt deze gegevens, jouw IP-adres en de opmerking. Ze delen deze informatie niet met derden. Je kunt me een e-mail sturen als je een reactie wilt laten verwijderen. Ik bewaar opmerkingen niet langer dan noodzakelijk als aanvullende informatie over het artikel.

02. Your Hosting

Studio MEG. | lampenblog.nl en back-ups van het blog worden gehost bij Your Hosting. Gegevens die jij achterlaat op blog van lampenblog.nl zijn op de servers van WordPress opgeslagen. Ze doen voornamelijk de hosting en zorgen ervoor dat mijn blog te allen tijde werkt. We hebben afgesproken dat ze mijn persoonlijke gegevens en verkeers- en locatiegegevens (zoals sitebezoeken en e-mailverkeer) nooit zullen verkopen, verhuren of gebruiken voor spamdoeleinden.

03. Links

Studio MEG. | lampenblog.nl bevat links naar andere sites, vooral verwijzingen naar ontwerpers, designers en winkels die de lampen te koop aanbieden. Als u erop klikt, verlaat u mijn site en zijn de privacy-instellingen van de externe website van toepassing.

U kunt me altijd laten weten of u uw persoonlijke gegevens wilt wijzigen of verwijderen. Ik zal dat meteen doen.

 

04.Opslag periode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Studio MEG. | lampenblog.nl, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

01. Contact opnemen

Op het moment dat je contact opneemt met Studio MEG. | lampenblog.nl via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

02. Google Analytics

Het doel van Google Analytics is om statistieken op mijn blog te maken en deze aan mij te presenteren in een duidelijk overzicht. Als u op mijn blog surft, bekijkt Google Analytics het blog op afstand en verzamelt nuttige informatie, zoals de meeste bekeken berichten, de meest gebruikte browser of van welk land de meeste van mijn bezoekers mijn site bezoeken. Door dit te doen, kan ik mijn blog voor u als gebruiker optimaliseren. Ik heb met Google Analytics afgesproken dat ze de gegevens gedurende 26 maanden bewaren. Daarna verwijderen ze alles. Met Google Analytics zijn er afspraken gemaakt over de processie en beveiliging van persoonlijke klantgegevens in een Data Processing Amendment.

 

05.Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieen gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.

De persoonsgegevens die door Studio MEG. | lampenblog.nl of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie.

Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar Studio MEG. | lampenblog.nl. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces.

De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Studio MEG. | lampenblog.nl prive is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

 

06.Jouw rechten

01. Recht op inzage

Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Studio MEG. | lampenblog.nl vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Studio MEG. | lampenblog.nl. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens. Marlies Huisman is de Functionaris Gegevensbescherming van Studio MEG. | lampenblog.nl. Zij is te bereiken via info@studiomeg.nl.

02. Recht op rectificatie

Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectifieren door Studio MEG. | lampenblog.nl. Je gegevens omtrent de eventuele nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke mail.

04. Recht op overdracht

Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij Studio MEG. | lampenblog.nl opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient Studio MEG. | lampenblog.nl al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.

03. Recht op wissen van gegevens

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Studio MEG. | lampenblog.nl vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

04. Recht op het indienen van een klacht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Studio MEG. | lampenblog.nl niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat. Dit kan via de volgende link:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

05. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Wil jij niet dat Studio MEG. | lampenblog.nl jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

Het gebruik maken van deze rechten kan via info@studiomeg.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id- bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

 

07.Plichten

Studio MEG. | lampenblog.nl verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Studio MEG. | lampenblog.nl via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Studio MEG. | lampenblog.nl de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Studio MEG. | lampenblog.nl met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

Studio MEG. | lampenblog.nl behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Studio MEG. | lampenblog.nl dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Studio MEG. | lampenblog.nl te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

info@studiomeg.nl

De Hulk 20 | 1622 DZ | Hoorn

Btw. Nr. 125191078B01 | KVK Nr. 64041573