Punk is back

Punk, een iconische subcultuur die halverwege de jaren 70 ontstond, is een artistieke stijl die voornamelijk geassocieerd wordt met muziek en mode. Een anti-style tegen de gevestigde orde die nog steeds inspireert. 

De Punk-spot werd voor het eerst geïntroduceerd door Delta Light in 2017 en maakte deel uit van de XY180-collectie, een samenwerking met de gerenommeerde architecten van OMA. De verzameling werd geboren uit een fascinatie voor punt, lijn en oppervlak. 

Elementen van de punkcultuur passen perfect binnen de wereld van moderne architectuur en zijn een uitdrukking van individualisme en stedelijke attitudes. Stalen pinnen zien er misschien intimiderend uit, maar combineer ze met licht en het geheel wordt plots erg verfijnd. 

Deze krachtige punkers kwam ik tegen in de stand van Delta Light op Design District. Punk C, een volledig nieuwe reeks met diverse kleuren en toepassingen, van hangende armaturen tot wand-, plafond- en trackverlichting.

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #lampen #light #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functioneel #design #designdistrict #punk #deltalight #punkc @deltalight

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.