#Repost – Sloddervos, of een minimalist . . .

#Repost - Sloddervos, of een minimalist . . .

Sloddervos, of een minimalist. Sloddervos EN minimalist. Een #repost van dit mooie, minimalistische woud van lampen en snoeren. Ik heb een plekje gevonden: in de B&B komt ie goed tot zijn recht.

De AIM van Flos, gaaf en lak aan tradities. Kabels verbergen? Zeker niet, ze zijn een integraal onderdeel van het ontwerp. Solitair al een beauty, maar in een cluster van 3 (of 5) nog mooier. En waarom zou je alles verbergen?

De Flos AIM ontworpen door Ronan & Erwan Bouroullec. Door de lange kabels en slimme bevestiging kan deze lamp overal gepositioneerd worden. De kabels lijken alle kanten op te gaan. Door de AIM hanglamp met een rozet te combineren kunnen er tot maximaal 5 hanglampen worden toegevoegd. 

Dus toch een sloddervos met al die snoeren 😉

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #stoffenblog #hoorn #interior #interiorstyling #inspiration #styling #restyling #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functioneel #flos #aim #black #ronanerwanbouroullec #minimalist #repost #frump

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.