Rookglazen bollen

Deze prachtige rookglazen bollen worden verlicht door ledspots in de plafondplaat. Mondgeblazen met een exclusief zilveren spiegelend effect in het grijze glas. 

Dream, een speelse en veelzijdige kroonluchter, een subliem ontwerp van Robert Kolenik voor Maretti Lighting. Een echte eyecatcher met een sprankelende en luchtige uitstraling.

Boven een grote eettafel, in een vide, een grote ruimte of een mega trapopgang. 

Robert Kolenik is interieur- en meubelontwerper met een warme, luxueuze, en internationale signatuur. Initiator van Eco Chic Awareness Label, zijn ontwerpfilosofie. Dat betekent dat zijn designs – van meubel tot lamp – waar mogelijk bestaan uit natuurlijke, rijke materialen, met de grootste zorg geselecteerd. En dat niet alleen; de ontwerpen worden ook op een ecologische manier vervaardigd en voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen.

Het subtiele kleurgebruik, het gebruik van materialen, de balans tussen functionaliteit en esthetiek, alles duidt op inspiratie uit de natuur. Harmonie in elke uniek ontwerp en interieuradvies. 

Gedreven door zijn passie voor het behoud van de natuur, is hij mede-oprichter van Plastic Soup Foundation Junior. Een stichting die kinderen met behulp van educatieve programma’s op jonge leeftijd al bewust wil maken van de vervuiling van de zeeën door zwerfplastic.

Mooi, Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #stoffenblog #interior #interiordesign #interiorstyling #inspiration #styling #restyling #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functioneel #extravagant #dream #robertkolenik #marettilighting #glass #craftmanship #chandelier #eyecatcher #ecochic #ecochicawareness #nature #plasticsoupfoundationjunior

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.