Stairway to heaven

Even dromen, even helemaal niets en even vrijheid met een andere betekenis. Even stairway to heaven.

Metanoia by Patricia Bustos, een 'retreat', een kleine utopische wereld voor innerlijke rust en verbinding met jezelf. Even de hersenschim die de wens verbergt om jezelf even, heel even maar ‘buiten’ deze wereld te plaatsen. Jezelf opnieuw zoeken, verbinden en vluchten uit het hier en nu, even terug naar de natuur.

Metanoia is een tempel voor het lichaam, maar ook voor de ziel; een nieuw toevluchtsoord waar je jezelf kunt onderdompelen, dromen en diep ontspannen. Een hoekje van plezier waar alles zacht, delicaat en stil is.

Een luxe badkamer ver van stereotypen of clichés. De verschoven paradigma van luxe ervaren en voelen gelinkt aan onze idealen en principes. Uitdagen van status en kiezen voor een lossere, holistische levensstijl. 

Ervaar en lees wat deze psychedelische en futuristische tempel voor je kan betekenen. Utopia is aan de horizon: 2 stappen vooruit; 3 stappen terug. Loop nog tien stappen en de horizon loopt tien stappen verder weg. Dus wat is het nut van utopie? Moraal van dit: blijven lopen. Een kleine oppepper in onze surrealistische tijd.

Sterkte iedereen en fijne paasdagen,

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #stoffenblog #home #myhome #hoorn #interior #exterior #interiordesign #interiorstyling #inspiration #styling #restyling #stoffen #kleuren #materialen #extravagant #metanoia #retreat #stairwaytoheaven #utopianworld #innerpeace #connection #impact #patriciabustos

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.