Super spannend

Van de week de lampen opgehaald voor de bed & breakfast. Super spannend, maar ook inspirerend. Als boost voor mijn lampenblog.nl wil ik mooie exemplaren hebben hangen. Lampen waarover ik al blogde, en lampen die al jaren op mijn wensenlijstje staan.

Samen met Workshop of Wonders hebben we een mooie plan samengesteld. Van Steven heb ik alle technische ins & outs meegekregen. Je kunt mij nu alles over de AIM Flos vragen, ben helemaal gedrild tot in detail, installateur, here I come, hahahahahaha. 

Mijn zoektocht waar ik recent over blogde is nog niet over. Sterker nog het aanbod is alleen maar ruimer geworden, zucht. Maar het komt goed.

Het concept van de B&B is hospitality mixen met design. Gasten een belevenis meegeven en laten ervaren, voelen en kennis maken in het prachtige gastvrije dijkhuis. Een showroom op klein formaat met mooie producten. Een podium voor designers voor de release van hun ontwerp en beschikbaar als eventlocatie voor fotografie- en stylingshoots.

Nu nog even super spannend, eerst nog andere werkzaamheden. Geloof me, het wordt een plaatje.

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #blogger #stoffenblog #benb #hoorn #interior #design #interiorstyling #interiorinspiration #styling #restyling #lampen #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functioneel #bedandbreakfast #workshopofwonders #flos #modular #hospitality #showroom #dijkhuis #photography 

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.