‘To play with light is to play with magic’

To play with light is to play with magic

Afgelopen donderdag Vakdag Connecting the Brands in Architecten Showroom Amsterdam. Super inspirerende dag met interessante workshops, lezingen en productpresentaties.

Licht is de vierde dimensie van de architectuur en kan een ruimte letterlijk maken of breken. De lezing lighting design door Annelies Valentijn: een inspirerende en creatieve manier van licht kunnen toepassen. En voor mij even opfrissen basisopleiding lichtontwerper.

Quote van light designer Richard Kelly: ‘To play with light is to play with magic’. 

Licht is beleving. Licht draagt een ruimte, licht versterkt een ontwerp van een architect, het spel van schaduw, licht en donker. Licht laat een ruimte leven, licht verlegd kaders, licht leidt en begeleidt, esthetisch, functioneel, rendement, innovatief. Pas de juiste licht principes toe, en je hebt een kei van een ontwerp. Op het spanningsveld tussen architectuur en licht wordt je als ontwerper uitgedaagd om dit beeld te versterken.

Interieurstyliste, een prachtige, heerlijke roeping.

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #interieurdesign #styling #interieurinspiratie #lampen #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functioneel #extravagant #vakdag #licht #beleving #ontwerp #schaduw #lichtendonker #esthetiek #innovatief #roeping #kampinkappeli #kapelvandestilte #helsinki #myphoto @architectenshowroom @delichtschool @studiovalentijn

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.