Vrolijke vriend

Wist u al dat Mickey Philips’ vrolijke vriend maar liefst 1 meter en 60 cm lang is. 

Deze yellow and green Crocolight zijn een nieuwe toevoeging in de concepten van Mickey. 

Met de sterke focus op keramiek, heeft zij de grenzen van het materiaal verkend en zeker verlegd. De bijna onmogelijke opgave van handcrafting, veel te veel uren en 197 stokjes van 4 cm leverde de Crocolight van 160 cm lang.

Mickey stond @Object, nu alweer bijna een maand geleden. Conceptontwerper met een minimalistische en grafische geest en een sociaal ontwerp-hart. Het gedrag van mensen is haar inspiratiebron.

Speels, maar ondertussen betekenisvol ontwerp, en bruikbare kunst. Met onderscheidende materialen, vormen en kleuren en meer. De zoektocht zit ‘m in de details en het doel. Met een focus op het ontwikkelen van sociale concepten en de vertaling naar het tastbare, het benaderbare. Mensen verbazen, laten glimlachen en creativiteit stimuleren.

De groene kan met EN zonder de Croco-ogen. Thanks Mickey.

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #stoffenblog #object #interior #interiordesign #inspiration #styling #restyling #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functioneel #klei #tools #ceramic #art #handmade #pottery #glaze #crocolight #mickeyphilips

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.