Neem een zeepbel met de karakteristieke en continue verandering, trek dat door naar glas, dan krijg je Soap van Bomma. Variërende kleuren, transparantie en steeds veranderende vormen. Elke lamp uit vrije hand geblazen. Er worden geen mallen gebruikt, elke lamp is verschillend in vorm en kleur. Gaaf toch zeker?

Een creatieve visie met vakmanschap in glas en technologische knowhow.

In 2016 koos Glasfabrikant Bomma 6 Tsjechische ontwerpers om een collectie van 7 lampen te creëren, die traditioneel design combineerden met moderne technieken en technologieën. De collectie, genaamd Contemporary Design Meets Brutalist Architecture, werd in 2017 gefotografeerd in de Tsjechische ambassade in Berlijn (ontworpen door Vladimír en Věra Machonin), gebouwd tussen 1970 en 1978, een gebouw naar voorbeeld van de Tsjechoslowaakse brutalistische bouwstijl.

Bomma belicht vaker dit tijdperk van brutalisme / design uit de jaren zestig en zeventig. Het is een stijl die in het westen vaak wordt bekritiseerd. Een architectuur die een integraal onderdeel vormt van het Oost-Europese erfgoed, met veel ultramoderne en monumentale werken die in dit tijdperk zijn gemaakt.

Paas Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #home #myhome #myhouse #hoorn #dijkhuis #interieur #interiordesign #interiordecor #interieurdesign #interieurstyling #styling #interieurinspiratie #ilovemyinterior #myhome2inspire #interior4all #lifestyle #wooninspiratie #interiorwarrior #showhome #homedecoration #lampen #weekendvibe #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functioneel #extravagant #brutalisme #zeepbel #glas #design #architectuur

@bomma

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.