Studio MEG.

  • Studio MEG. styling

Marlies Huisman | Styist | Studio MEG. | Style by MEG.

Ik ben stylist. Niets is te gek op het gebied van interieur en styling. Je kunt mij freelance inhuren. Werkend tussen driedelig corporate grijs heb ik mijn passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Uitpuilende kasten met stofjes, stapels woonboeken en woonbladen, lampen, Mosa tegels, en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Liefst circulair en sustainable. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. 

stoffenblog.com adding a touch of fabric in art blogging en op lampenblog.nl lees je mijn storytelling over lampen, licht en verlichting.

Mijn liefde voor stoffen, kleuren en materialen begon al op jonge leeftijd. Het restylen van mijn tienerkamer in de kleuren paars en oranje. Maar ook slaapkamers van vriendinnen, de jongens slaapkamer op vakantie, kregen flinke make-overs. De vondst van prachtige vitrages, meubel- en gordijnstoffen op de zolder van een failliete winkelboedel raakte mijn passie; die stoffen voor oud vuil achtergelaten. Ik moet altijd voelen, hoe loopt de structuur, wat doet de kleur of hoe soepel of sportief is een stof.

Na ruim 37 jaar werkzaam te zijn geweest in de corporate wereld ben ik gestart met Studio MEG.

Ik heb een concept Bed & Breakfast gerealiseerd en geëxploiteerd; een inspirerende opdracht. Onze geliefde dijkwoning is inmiddels verkocht, dus het projectmanagement is verplaatst naar een leuke kleine notariswoning.

Style by Meg, Marlies