Studio MEG.

  • Studio MEG. styling

Marlies Huisman | Styist | Studio MEG. | Style by MEG.

For something completely different

Mensen raken soms in de war. Ben je een stylist? Ben je een freelancer? Werk je voor Mosa? O ja, je doet iets met interieur . . .

Noem me zoals je wilt, wat jij leuk vindt. Aan labeltjes doe ik niet. En ergens aan vast ankeren, is niet mijn style.

Wil je het pin pointen? Ik heb het volgende bedacht. Ik ben een duizendpoot en doe alles op het gebied van interieur en styling. Niets is mij te gek, want met mijn corporate administratieve achtergrond en mijn stylistische voorgrond, kan ik zowel voor als achter de schermen werken.

Tijdelijke vervanging van een showroom, geen probleem. Hands-on administratieve werkzaamheden, prima. Schrijven van persteksten, nieuwsbrieven, kom maar op. Hosten van kleine events, graag. Een interieur advies of kleur advies, superleuk. 

Ik ben interieur stylist. Niets is te gek op het gebied van interieur en styling. Je kunt mij freelance inhuren. Werkend tussen driedelig corporate grijs heb ik mijn passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Uitpuilende kasten met stofjes, stapels woonboeken en woonbladen, lampen, Mosa tegels, en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Liefst circulair en sustainable. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. 

Voor mijn beide blogs lampenblog.nl en stoffenblog.com speur ik naar items, spanning, stippen op horizonnen en #trending zaken. Oude technieken, nieuwe materialen, crafting en artisanaal, hoogtepunten van nu en toen, trends en beeldbepalende items, focus op behoud van onze toekomst en aandacht voor urgente maatschappelijke, economische en ecologische uitdagingen.

lampenblog.nl is een uit de hand gelopen passie over lampen, licht en verlichting. Leuke lampen, mooie armaturen, feiten en grappige weetjes, designers en hun inspiratie, storytelling over lampen.

Mijn liefde voor stoffen, kleuren en materialen begon al op jonge leeftijd. Het restylen van mijn tienerkamer in de kleuren paars en oranje. Maar ook slaapkamers van vriendinnen, de saaie jongens slaapkamer op vakantie, kregen flinke makeovers. De vondst van prachtige vitrages, meubel- en gordijnstoffen op de zolder van een failliete winkelboedel raakte mijn passie; die stoffen voor oud vuil achtergelaten. Ik moet altijd voelen, hoe loopt de structuur, wat doet de kleur of hoe valt een stof.

Ik heb concept Bed & Breakfast Dijkhuis De Hulk gerealiseerd en geëxploiteerd; een inspirerende opdracht, fantastische gasten ontvangen en gesproken, heerlijk om te doen. Onze geliefde dijkvilla hebben we inmiddels verkocht. Het projectmanagement en restyling is verplaatst naar een prachtige notariswoning, helaas nog even zonder B&B.

Geïnteresseerd of vragen? Bel of mail me. Style by Meg, Marlies