Studio MEG.

  • Studio MEG. styling

Marlies Huisman | Studio MEG. | Stylist | Interieurontwerper | Interieur design | Styling | Style by MEG.

Opdrachtgevers particulier en zakelijk, ervaring in het interieur, dessin ontwerper, specialist in kleur en het maken van concepten, liefde voor stoffen, kleuren en materialen, levensgenieter en gek op olifanten.

Heb je een interieurvraag, wil je een kleuradvies, wil je een denkrichting bespreken op basis van de trends en maatschappelijke ontwikkelingen of wil je een ruw uitgewerkt style concept? Ik help je graag met een krachtig, persoonlijk en passend ontwerp.

Ik neem ik je mee in het grote aanbod op woongebied en filter het palet dat bij je past er voor je uit. Op basis van jouw woonvragen en -ideeen gaan we samen aan de slag. Want elke woonwens is uniek en voor mij een bron van inspiratie.

Ik struin alles af van evenementen, art galleries, pop-up scenes, volgen van vlogs, blogs, trends, workshops, reizen, vakanties en beurzen in binnen- en buitenland. Maar ook rustig in mijn luie paarse stoel met stapels woonbladen en boeken. Laat mij los in een boekenwinkel, en je vindt me niet meer terug.

Mijn liefde voor stoffen, kleuren en materialen startte al op jonge leeftijd. Het restylen van mijn tienerkamer in de kleuren paars en oranje. Ik moest rekening houden met mijn kleine zusje maar die begreep 'r niet veel van. De vondst van prachtige vitrages, meubel- en gordijnstoffen op de zolder van een failliete winkelboedel raakte mijn passie; die stoffen voor oud vuil achtergelaten. Ik moet altijd voelen, hoe loopt de structuur van een stof, wat doet de kleur voor deze stof of hoe soepel valt of sportief staat een stof.

Jarenlang naast mijn baan. Na ruim 34 jaar werkzaam te zijn geweest als intern accountmanager corporate ING ben ik sinds kort gestart met Studio MEG.

Momenteel ben ik bezig met de realisatie van een concept Bed & Breakfast in een bijgebouw; een inspirerende opdracht. En daarnaast het projectmanagement in eigen beheer en the-ongoing-meerjaren-planning: de verbouwing en restyling van onze dijkwoning.

Style by Meg, Marlies

Businesscard Studio MEG.