Vrouwelijke touch

Studio MEG. - lampenblog.nl - Vrouwelijke touch

Als ontwerper is Elise geïntrigeerd door de notie van interactiviteit en een vrouwelijke touch in interieurdesign; design moet dynamisch en veranderlijk zijn.

Industrieel ontwerper Elise Luttik speelt met transparantie in haar high-end ontwerpen. Ze werkt met open structuren en interessante transparante materialen zoals stof, siliconen en doorschijnende folie.

De Ballerina by Elise Luttik, geeft de illusie van ballet. De bewegingen van een ballerina, de elegante plooien van de jurk, meeslepend en zacht licht, de zwanendans van haar tafel lamp. 

De lampenkap in de vorm van een tutu kan elke pose aannemen met onbeperkte beweging; als een ballerina in de schijnwerpers, vangt zij de dynamiek van de dans. 

Geef zelf een wending aan deze choreografie door de transparante tutu te bewegen in elke gewenste vorm.

Super om te melden, dat naast de tafellamp editie de Ballerina verlichtingscollectie is uitgebreid met een aantal hanglampen, en een vloerlamp. Mini tipje: er is ook een wandmodel in ontwikkeling met een speelse twist 🙂

Recent Elise ontmoet. En vorige week stond ze in de ‘schijnwerpers’ tijdens GLUE in de Thonik HUB. Niet alleen met deze transparante tutu, maar ze heeft haar volledige collectie kunnen tonen.

Ze zoekt naar manieren om illusies te materialiseren, door gebruik te maken van transparantie, iriserende effecten en het breken van licht.

Ik ben benieuwd Elise, houdt me op de hoogte

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #stoffenblog #eliseluttik #studioeliseluttik #interior #interiordesign #interiorstyling #inspiration #styling #restyling #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functioneel #ballerina #lampshades #feminine 

Photography Lonneke van der Palen

Marlies Huisman is interieurstylist. Niets is te gek op het gebied van interieur en styling. Je kunt haar freelance inhuren. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Uitpuilende kasten met stofjes, stapels woonboeken en woonbladen, lampen, Mosa tegels, en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Liefst circulair en sustainable. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. stoffenblog.com adding a touch of fabric in art blogging en op lampenblog.nl lees je haar lampen belevenissen.

Marlies Huisman is an interior stylist. In terms of interior and styling, everything is possible. You can hire her freelance. Working between corporate gray, she has shaped her passion for fabrics, colors and materials over the years. Bulging cupboards with fabrics, piles of living books and living magazines, lamps, Mosa tiles, and always looking for inspiration for customers and assignments. Preferably circular and sustainable. Balancing between sports, a good glass of wine, good food, family and friends, a social life and a styling career. stoffenblog.com adding a touch of fabric in art blogging and on lampenblog.nl you can read her storytelling of lamps, light and lighting.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.