DDW18 – nirwana voor lampenblog.nl

Nirwana voor lampenblog.nl

Nirwana voor lampenblog.nl @DutchDesignWeekEindhoven

Parels, concepten, ideeën en innovaties. Afgelopen dagen heb ik Eindhoven ‘gedaan’, veel inspiratie en interessante gesprekken.

Dank je Gerrit voor de tip; deed net de studio deur dicht 😉

Leuke expositie van Lukas Peet met ANDlight, zijn vader Rudi Peet, Oskar Peet en Sophie Mensen van OS and OOS. Stiekem wel een beetje fan van Spotlight Volumes. Pendant Downlight / Uplight combination met een stoer snoer wrapped around it.

Nieuwsgierig naar objecten, processen, materialen en productietechnieken leveren verfijnde, innovatieve en functionele designs. Uitdagen in vertrouwdheid, normatief en alles daartussenin, dat is de creativiteit van Lukas Peet.

Ontworpen in 2010, en geïnspireerd op schijnwerpers. Het snoer wikkelt zicht geknoopt rond het middengedeelte van het armatuur. Het armatuur zelf hangt aan een vliegtuigkabel waardoor het lijkt te zweven in de ruimte. Met een energiezuinige LED-gloeilamp aan de boven- en onderkant: één verlicht het plafond en de andere de vloer. De armaturen kunnen in groepen of op zichzelf worden gerangschikt. De oppervlakteafwerking is een gestructureerde matte poedercoating. De Spotlight Volumes serie bestaat uit deze mooie pendant, en table en ceiling/wall exemplaren.

Lukas Peet heeft in samenwerking met ANDlight een serie lampen vorm gegeven, die stuk voor stuk prachtig zijn. Naast de Spotlight Volumes, heeft Lukas de Orbit, de Slab en de Button vervaardigd. By the way Pivot is ook een beauty. Je kunt zijn werk bekijken tijdens de laatste 3 dagen DDW18 Strijp TQ.

Style by Meg, Marlies

@lukaspeet  @and_light  @rudipeetgoldsmith  @osandoos  @ddw18

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #lampenblogger #stoffenblog #eindhoven #ddw18 #interior #homestyle #interiordesign #styling #restyling #lifestyle #lampen #armatuur #pendant #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functioneel #extravagant #innovative #lukaspeet #andlight #dutchdesignweek

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.