Repost – Big mushroom

Repost Big mushroom

Daar stonden ze; stuk voor stuk prachtige exemplaren vd Big mushroom van Arnout Visser. Tijdens DDW gespot bij PHE. En daarom een repost.

Hoe een onmogelijk experiment leidde tot deze magische paddestoelen, big mushrooms. 

En het experiment gaat door. Elke Mushroom is uniek. En er stonden mooie unieke lampen.

De vorm van de glazen staander ontstaat louter door zwaartekracht en perfecte timing.

Variërend in kleur, van koel tot warm, van kleur tot goud. Sensationeel, omdat een glasblazer 15 min heeft om de klus te klaren, en dat is hard werken. Geen robot is in staat om beter te zijn dan de longen van een glasblazer. De Mushroom Lamp is tweemaal zo groot als wat als normaal wordt beschouwd. De glazen ontwerpen kwamen tot stand door middel van intensief onderzoek en experimenteren in De Bohemen. De vorm is ontstaan met behulp van antieke optische mallen. Met interessante onregelmatigheden als resultaat. 

Arnout zelf niet gesproken, die was heel druk. Wel een leuk gesprek tussen lampenliefhebbers. Arnout Visser, ’Vorm Vinder met een voorkeur voor glas. Functioneel ontwerper die de grenzen op zoekt van autonome kunst, industriële vormgeving en experimentele wetenschap.

Style by Meg, Marlies

 @ddw18 @arnoutvisser @pietheineek

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #lampenblogger #stoffenblog #eindhoven #interior #homedecoration #interiordesign #interiorstyling #styling #restyling #lifestyle #lampen #mondayvibe #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functioneel #extravagant #glas #glasblazen #bigmushroom #bigsmile #experiment #ddw18 #arnoutvisser #pietheineek 

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.