De zwarte graag

Deze is gaaf! De zwarte graag . . .

Ik ben nog op zoek naar een floorlamp. Mijn lichtplan is nog niet helemaal optimaal in huis, maar deze geeft een goede invulling aan een donkere hoek. Ik ben al fan van zijn Hexa lampen, maar deze vind ik super.

Met de Quintus-serie geeft Bas Vellekoop een elegante draai aan de traditionele Japanse lantaarn. Het frame zorgt voor een mooi schaduwspel. Dak kap is gemaakt van stof en doordat deze is opgespannen in het frame lijkt hij te zweven.

Het resultaat is een uiterst moderne lamp: heldere lijnen, een strakke vorm, plus de zachte gloed van een papieren lantaarn. De lamp is geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik en verkrijgbaar in een verschillende varianten zoals een hang- en vloerlamp.

Bas zijn leuke reactie op mijn vraag of ik over ‘zijn’ Quintus mocht bloggen:

Beste Marlies, Dat is helemaal goed, leuk als je hem tzt ook doorstuurt. Wellicht goed om erbij te zetten dat hij in de collectie van Lonc zit. Als je nog vragen hebt hoor ik het graag.

Mvg,

BAS VELLEKOOP
PRODUCT DESIGNER

SOCIAL: @BASVELLEKOOP

Bedankt Bas, Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #blogger #stoffenblog  #home #myhome #hoorn #interior #decor #homedecoration #interiordesign #interiorstyling #interiorinspiration #styling #restyling #lifestyle #lampen #weekendvibe #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #floorlamp #basvellekoop #quintus #lonc #elegant #japans #lantaarn #papier 

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.