Dezeen Awards 2018

Headline sponsor op Dezeen Awards 2018 is niemand minder dan Delta Light. Dan zet je letterlijk ‘a spot on’. Gaaf mannen, top.

De Dezeen Awards trekken meer dan 3.500 inzendingen uit 91 verschillende landen en vieren 's werelds beste architectuur, interieurs en design tijdens een oogverblindende ceremonie in Londen op 27 november. De Dezeen Awards is de jaarlijkse award show. Het bepaalt en eert werelds beste architectuur, interieurs en design, evenals de studio's en de individuele architecten en ontwerpers die het meest opmerkelijke werk produceren.

Georganiseerd door Dezeen, 's werelds meest populaire en invloedrijke architectuur- en designwebsite. Dezeen Awards, de benchmark top voor internationale design en het ultieme eerbetoon aan architecten en ontwerpers.

Delta Light en lampenblog.nl zijn al vaker een match geweest. De anti-spot en individualist met stedelijke attitude: Punk C, de Punk-spot. En de mega Metronome XXL, een ware mode-icoon met lamel-stroken als van een rok. Delta Light maakt dus prachtige ontwerpen. Denk dat de Dezeen Awards will be staged voor architecturale verlichting met een subtiele mix van sfeer, elegantie, functionaliteit en design.

Daarom presenteert lampenblog.nl ... Soiree. Dit armatuur is één van de gloednieuwe Soiree-lampen en ontworpen om volumineus, licht en transparant te zijn. De verfijnde vorm creëert een dicht en decoratief effect, gevuld met een warm licht. De Soiree haalt zijn inspiratie uit vele hoeken. Van het spel van licht en schaduw in architectuur, tot natuurlijke lichteffecten, de vorm van alledaagse objecten en sculpturale kunst. Het resultaat is een nest van licht, gemaakt van cirkels of rechthoeken, zowel structureel als decoratief, met een verleidelijk lichteffect.

 

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #lampenblogger #stoffenblog #london #interior #interiordesign #design #architecture #styling #restyling #lampen #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functioneel #extravagant #dezeen #dezeenawards #deltalight #wearedeltalight #winners #influential #benchmark #excellence #soiree

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.